Reformer Gheață Carbonică A700R-i

Utilaje Profesionale pentru Producția de Gheață Carbonică

Reformer gheata carbonica A700R-i

Reformer gheață carbonică A700R-i

Utilajul Reformer A700R are o capacitate de producție între 240 și 400 kg/oră în funcție de dimensiunile plăcilor. Acesta transformă granulele de 3 mm în plăci cu o densitate foarte mare. Utilajul BP420 produce 9 plăci de dimensiuni diferite, fără a fi necesară schimbarea vreunui dispozitiv sau scule, reglajul fiind realizat direct pe touchscreen. BP420 este dotat cu un SPS de la Siemens de tip S7-2000. Utilajul produce 10 grosimi diferite de gheață, de la dimensiunile standard 210x125x20 până la 60 de mm grosime.

Capacitatea de producție

Capacitatea de producție a utilajului Reformer A700R variază între 240 și 400 kg pe oră, în funcție de dimensiunile plăcilor. Această versatilitate permite adaptabilitatea la diverse cerințe de producție.

Procesul de transformare

Granulele de 3 mm sunt transformate în plăci cu densitate mare prin intermediul utilajului Reformer A700R. Acest proces asigură obținerea unei gheți carbonice de calitate superioară, potrivită pentru diverse aplicații industriale și comerciale.

Utilajul BP420

BP420 este un complement ideal pentru Reformer A700R, oferind posibilitatea producerii a 9 dimensiuni diferite de plăci fără a fi necesară schimbarea vreunui dispozitiv sau scule. Ecranul tactil permite reglajul simplu și precis al parametrilor de producție.

Control automat

Controlul automat asupra parametrilor de producție, cum ar fi presiunea și temperatura uleiului, asigură o funcționare permanentă și eficientă a utilajului. Aceasta garantează obținerea unei gheți carbonice de calitate constantă și uniformă.

Avantajele unei producții proprii

Producția proprie de gheață carbonică prezintă numeroase avantaje, printre care pierderi reduse datorate sublimării, rezultate excelente la curățarea cu gheață carbonică, lipsa necesității logisticii și a comenzilor anticipate, compactitatea utilajului și un preț rezonabil pentru tehnologia oferită.

Informații despre plăci și granule

Produsul standard are dimensiunile 210 × 125 mm, iar greutatea și producția variază în funcție de grosimea plăcilor și a granulelor utilizate.

Specificatii tehnice

Utilajul are o capacitate între 200 și 700 kg, putere de 400 V / 50 Hz/ 3 Ph + PE, consum curent de 9.5 kw, dimensiuni de 1140x1140x1620 mm și greutate aproximativă de 510 kg net. Mediul de lucru se bazează pe granule de 3 mm și o densitate aproximativă de 1.54 kg/dm3.

Aplicații și utilizări

Gheața carbonică produsă cu ajutorul acestui utilaj poate fi folosită în diverse domenii, precum alimentația, medicina, industria chimică, curățenie industrială și multe altele, datorită calității sale superioare și a procesului de producție controlat și eficient.

Tehnologia și inovația

Utilizarea tehnologiei precise și a inovației în domeniul gheții carbonice asigură obținerea unor rezultate constante și de înaltă calitate, contribuind la eficiența și productivitatea diverselor aplicații.

Soluții ecologice

Utilizarea gheții carbonice ca soluție ecologică pentru curățenie și refrigerare este benefică pentru mediu și contribuie la reducerea impactului asupra acestuia, comparativ cu alte metode tradiționale.

Comparație cu alte metode

Comparând utilizarea gheții carbonice cu alte metode de curățare și refrigerare, se evidențiază avantajele acestei tehnologii în ceea ce privește eficiența, siguranța și impactul asupra mediului înconjurător.

Recomandări de utilizare

Pentru utilizarea optimă a utilajului Reformer gheață carbonică A700R-i, se recomandă respectarea instrucțiunilor de utilizare și mentenanță, asigurând astfel funcționarea eficientă și durabilă a echipamentului.

Utilajul Reformer gheață carbonică A700R-i reprezintă o soluție ideală pentru producția proprie de gheață carbonică, oferind o capacitate variată, control automat al parametrilor de producție și avantaje ecologice și economice semnificative. Cu ajutorul acestui utilaj, utilizatorii pot obține o gheață carbonică de calitate superioară, potrivită pentru diverse aplicații industriale și comerciale.