Pelletizer Gheață Carbonică P75i

Utilaj pentru Producția de Gheață Carbonică

Pelletizer Gheata Carbonica P75i

Utilaj pentru Producția de Gheață Carbonică: Pelletizer P75i

Pelletizerul P75i reprezintă o soluție avansată și puternică pentru producția eficientă de gheață carbonică în cadrul seriei ASCO i-Series. Această serie este cunoscută pentru conectivitatea și inovația sa, oferind soluții tehnologice de vârf pentru industria modernă. Fiind unul dintre cele mai performante utilaje din domeniul său, Pelletizerul P75i se remarcă prin capacitățile sale impresionante și caracteristicile tehnice avansate.

Caracteristici Tehnice

Cu dimensiuni de 2.440×1.100×3.900 mm și o greutate netă de aproximativ 1.600 kg, Pelletizerul P75i este un utilaj solid și robust, construit pentru a rezista la utilizare intensivă în medii industriale. Capacitatea sa de producție de 750 kg/oră îl plasează în topul clasei sale, iar tehnologia avansată utilizată în controlul hidraulic și al procesului de tăiere a gheții carbonice garantează o producție continuă și eficientă.

Performanțe și Fiabilitate

Cu un sistem hidraulic puternic și o PLC integrată cu ecran tactil, Pelletizerul P75i oferă o performanță remarcabilă și o fiabilitate sporită în utilizare. Controlul complet automat al temperaturii uleiului și al procesului de producție asigură calitatea constantă a produsului finit, fără fluctuații sau pierderi de eficiență.

Opțiuni Suplimentare

Pelletizerul P75i poate fi echipat cu diverse opțiuni suplimentare pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorilor. De la reducerea nivelului de zgomot pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător, la schimbarea automată a dimensiunii pelletului pentru a optimiza procesul de producție, acest utilaj oferă flexibilitate și versatilitate în utilizare.

Pelletizerul P75i este o alegere excelentă pentru orice companie sau industrie care are nevoie de o soluție eficientă și fiabilă pentru producția de gheață carbonică. Cu performanțe de vârf, tehnologie avansată și opțiuni suplimentare personalizabile, acest utilaj este gata să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale clienților.