Pelletizer gheata carbonica P28i-D3

Utilaje Profesionale pentru Producția de Gheață Carbonică

Pelletizer gheata carbonica P28i-D3

Pelletizer P28i-D3: Inovație în Producția de Gheață Carbonică

Capacitate și Eficiență Maximă cu Pelletizer P28i-D3. Pelletizerul P28i-D3 reprezintă un avans semnificativ în tehnologia producției de gheață carbonică. Cu o capacitate impresionantă de 280 kg pe oră, acest utilaj este soluția ideală pentru producția intensivă. Utilizarea unui cilindru hidraulic puternic asigură o producție eficientă și rapidă, permițând fabricarea gheții carbonice în trei dimensiuni diferite: 3, 10 și 16 mm.

Tehnologie Avansată pentru Control Precis

Un element cheie al Pelletizerului P28i-D3 este panoul de control touch Siemens S7-1200. Acesta permite programarea ușoară și ajustarea precisă a parametrilor de producție, inclusiv presiunea și temperatura uleiului. Acest nivel de control asigură o funcționare continuă și eficientă, eliminând nevoia de ajustări manuale și îmbunătățind productivitatea.

Avantajele Producției de Gheață Carbonică In-House

Producerea propriei gheții carbonice aduce beneficii considerabile. Pierderile prin sublimare sunt minimizate, ceea ce înseamnă o eficiență sporită și o reducere a costurilor. De asemenea, prospețimea gheții îmbunătățește semnificativ eficacitatea în aplicații cum ar fi curățarea, oferind rezultate de excepție.

Design Compact și Preț Accesibil

Pelletizerul P28i-D3 se remarcă prin designul său compact, care îl face ușor de integrat în orice spațiu de producție. În plus, prețul acestui utilaj este surprinzător de accesibil, luând în considerare tehnologia avansată pe care o include.

Tradiție și Inovație În Producția de Gheață Carbonică

Bazându-se pe o experiență de 20 de ani în domeniul gheții carbonice, Pelletizerul P28i-D3 combină tradiția cu inovațiile tehnologice moderne. Acest echilibru între experiență și tehnologie asigură un produs fiabil și de înaltă calitate.

Specificații Tehnice și Accesorii

Pelletizerul P28i-D3 vine echipat cu o matriță standard de 3 mm pentru extrudare, oferind o producție maximă de 280 kg pe oră. Specificațiile includ o putere de 5.6 kW și dimensiuni compacte, facilitând integrarea utilajului în diverse medii de producție. Gama largă de accesorii și piese de schimb disponibile asigură adaptabilitate și ușurință în mentenanță.

Opțiuni de Automatizare și Asistență

Acest utilaj oferă posibilități extinse de automatizare a producției, inclusiv cântare și un PLC de programare. De asemenea, kitul pentru conectivitate Ethernet, LAN, WLAN și 3G/4G permite menținerea și monitorizarea la distanță, asigurând un nivel înalt de eficiență operațională.

Condiții de Livrare Flexibile

Pelletizerul P28i-D3 este disponibil cu condiții de livrare flexibile, oferind clienților posibilitatea de a plăti un avans de 70% la comanda fermă și restul de 30% la livrare. Termenul de livrare este de 4-6 săptămâni de la plasarea comenzii, asigurând o integrare rapidă și eficientă în procesul de producție.

Investiția în Pelletizerul P28i-D3 pentru producția de gheață carbonică reprezintă o decizie strategică inteligentă, oferind un echilibru ideal între capacitate, eficiență și costuri accesibile. Acest utilaj avansat este soluția perfectă pentru orice afacere care caută să își maximizeze productivitatea și eficiența în producția de gheață carbonică.