Pelletizer Gheață Carbonică P15(i)-D3

Utilaje Profesionale pentru Producția de Gheață Carbonică

Pelletizer Gheață Carbonică P15(i)-D3

Pelletizer Gheață Carbonică P15(i)-D3: Inovație și Eficiență în Producția de Gheață Carbonică

Pelletizer Gheață Carbonică P15(i)-D3. În lumea modernă a industriei și tehnologiei, eficiența și inovația sunt esențiale pentru succesul oricărui afaceri. Un exemplu remarcabil în acest sens este Pelletizer-ul de gheață carbonică P15(i)-D3, un utilaj profesional de top, conceput pentru a maximiza producția și eficiența în industria gheții carbonice.

Caracteristici Tehnice Avansate ale Pelletizer-ului P15(i)-D3

Pelletizer-ul P15(i)-D3 este un utilaj de ultimă generație, oferind o capacitate de producție impresionantă de 150 kg pe oră. Acesta este ideal pentru nevoile crescute de producție, fiind un partener de încredere în orice mediu industrial. Dotat cu tehnologii de ultimă oră, cum ar fi Remote Access, Remote Data și Remote Management, P15(i)-D3 permite o monitorizare și diagnoză rapidă a eventualelor probleme, facilitând astfel întreținerea eficientă a utilajului. Această capacitate de supraveghere și control la distanță asigură o integrare perfectă în sistemele industriale 4.0, reflectând angajamentul permanent pentru inovație și tehnologie de vârf.

Eficiență și Performanță Înaltă în Producția de Gheață Carbonică

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale Pelletizer-ului P15(i)-D3 este eficiența sa în producerea gheții carbonice. Utilizând un cilindru hidraulic puternic, acesta asigură un control automat asupra parametrilor de producție, cum ar fi presiunea și temperatura uleiului. Aceasta garantează o funcționare continuă și eficientă, oferind o producție rapidă și fără probleme imediat după pornire. Mai mult, Pelletizer-ul P15(i)-D3 poate produce gheață carbonică în trei dimensiuni diferite: 3, 10 și 16 mm, oferind flexibilitate și adaptabilitate pentru diverse aplicații.

Avantajele Producției Proprii de Gheață Carbonică

Alegerea de a produce propria gheață carbonică aduce multiple avantaje. În primul rând, pierderile datorate sublimării sunt considerabil reduse, ceea ce înseamnă o eficiență sporită și o economie de costuri. De asemenea, prospețimea gheții asigură rezultate excelente în curățarea cu gheață carbonică, îmbunătățind calitatea și eficacitatea procesului de curățare. Nu în ultimul rând, eliminarea necesității unei logistici complexe și a comenzilor anticipate simplifică procesul de producție și reduce timpul de așteptare.

Design Compact și Costuri Eficiente

Un alt avantaj major al Pelletizer-ului P15(i)-D3 este designul său compact. Această caracteristică facilitează instalarea și integrarea în orice spațiu de lucru, fără a necesita modificări semnificative ale infrastructurii existente. În plus, costul rezonabil al utilajului face ca acesta să fie o investiție accesibilă și atractivă pentru multe afaceri, oferind un raport calitate-preț excelent.

Tradiție și Inovație în Fabricarea Gheții Carbonice

Pelletizer-ul P15(i)-D3 este rezultatul a peste 20 de ani de tradiție și inovație în domeniul gheții carbonice. Acesta îmbină tehnici precise de fabricație cu cele mai moderne tehnologii, oferind un produs de înaltă calitate, durabil și eficient. Acest angajament pentru excelență reflectă dedicarea noastră pentru a oferi clienților noștri cele mai bune soluții de producție.

Specificații Tehnice și Opțiuni Ale Pelletizer-ului P15(i)-D3

Pelletizer-ul P15(i)-D3 vine echipat standard cu o matrită pentru pelleți de 3 mm, oferind posibilitatea de a produce pelleți de dimensiuni diferite pentru diverse aplicații de răcire. Specificațiile tehnice includ o putere de 5.6 kW, dimensiuni de 1560x800x1450 mm și o greutate de aproximativ 490 kg (cu ulei hidraulic) sau 440 kg (fără ulei hidraulic). Acesta necesită un tanc de CO2 cu o presiune între 17 și 21 de bari și se conectează la o sursă de curent de 400 V / 50 Hz.

Accesorii Opționale și Piese de Schimb

Pentru a se adapta la cerințele specifice ale fiecărui client, Pelletizer-ul P15(i)-D3 oferă o gamă largă de accesorii opționale și piese de schimb. Acestea includ seturi de matrite pentru pelleți de diferite dimensiuni și kituri pentru conectivitatea Ethernet, LAN, WLAN și 3G/4G.

Garanție și Suport Client

Pelletizer-ul P15(i)-D3 vine cu o garanție de 12 luni și un termen de livrare de aproximativ 6-8 săptămâni de la lansarea comenzii. Suportul nostru pentru clienți asigură că fiecare client beneficiază de asistență tehnică și consultanță profesională pe tot parcursul procesului de achiziție și utilizare a utilajului.

Alegerea Pelletizer-ului P15(i)-D3 pentru producția de gheață carbonică înseamnă alegerea unei soluții de top, care combină eficiența, inovația și fiabilitatea. Fie că este vorba de necesități industriale sau comerciale, acest utilaj reprezintă o investiție inteligentă și durabilă, asigurând producția de gheață carbonică de cea mai înaltă calitate.