Pelletizer gheață carbonică BP 420
pentru plăci și pelleți

Utilaje Profesionale pentru Producția de Gheață Carbonică

Pelletizer gheata carbonica BP 420 pentru placi si pelleti

Pelletizer gheață carbonică BP 420 pentru plăci și peleți: O Soluție Revoluționară pentru Afacerea Dvs.

Pelletizer gheață carbonică BP 420 pentru plăci și pelleți

În lumea modernă, unde eficiența și productivitatea sunt la ordinea zilei, alegerea echipamentului potrivit pentru producția de gheață carbonică poate face diferența dintre succes și mediocritate. Pelletizerul gheață carbonică BP 420 se distinge ca o soluție inovatoare, concepută pentru a satisface nevoile complexe ale afacerilor ce necesită plăci și peleți de gheață carbonică de înaltă calitate.

Tehnologia Avansată a Pelletizerului BP 420

BP 420 integrează tehnologii de ultimă oră pentru a oferi o capacitate de producție impresionantă între 240 și 400 kg pe oră, adaptabilă în funcție de dimensiunile plăcilor sau a peleților. Dotat cu un sistem de control SPS de la SIEMENS, tip SIMATIC ET-200S, acest echipament permite ajustări precise direct de pe un ecran touchscreen, eliminând necesitatea schimbării dispozitivelor sau a sculelor pentru producerea a 10 mărimi diferite de plăci.

Flexibilitate și Eficiență în Producție

Unul dintre cele mai remarcabile avantaje ale pelletizerului BP 420 este capacitatea sa de a produce zece grosimi diferite de gheață, începând de la dimensiunea standard de 210x125x20 mm până la grosimi impresionante de 70 mm. Această flexibilitate îl face ideal pentru o gamă variată de aplicații, inclusiv pentru curățarea cu gheață carbonică, unde prospetimea și calitatea gheții sunt esențiale.

Control Automat și Eficiență Maximă

BP 420 beneficiază de un control automat asupra parametrilor de producție, cum ar fi presiunea și temperatura uleiului, garantând o funcționare eficientă și constantă. Cilindrul hidraulic de înaltă putere asigură fabricarea eficientă a gheții, în timp ce sistemul de control automat facilitează o producție neîntreruptă și de calitate superioară.

Avantajele Producției Proprii de Gheață Carbonică

Adoptarea BP 420 pentru producția proprie de gheață carbonică vine cu o serie de beneficii semnificative:

  • Reducerea Pierderilor: Datorită eficienței sale, pierderile prin sublimare sunt minimizate, oferind un randament superior.
  • Curățare Eficientă: Calitatea și prospetimea gheții carbonice asigură rezultate excepționale în curățare.
  • Independență și Flexibilitate: Elimină necesitatea logisticii complexe și a plasării comenzilor în avans.
  • Compact și Economic: Designul compact și prețul competitiv fac din BP 420 o investiție inteligentă.
  • Experiență și Precizie: Bazându-se pe o tradiție de 20 de ani, BP 420 reprezintă vârful tehnologiei în producția de gheață carbonică.

Specificații Tehnice Detaliate

Pelletizerul BP 420 impresionează prin specificațiile sale tehnice avansate, oferind capacitatea de a produce până la 420 kg de gheață carbonică pe oră la o presiune de 15-20 bar. Cu un consum de curent de doar 6 kW și dimensiuni optimizate (2540x1100x3750 mm), este o soluție eficientă și spațioasă pentru orice mediu de producție.

Alegând pelletizerul gheață carbonică BP 420, beneficiați de o tehnologie avansată, eficiență maximă în producție și flexibilitate în aplicare. Este soluția ideală pentru afacerile care doresc să își optimizeze producția de gheață carbonică, să reducă costurile operaționale și să asigure un produs final de înaltă calitate.