Pelletizer Gheata Carbonica A55P

Utilaje pentru Producția de Gheață Carbonică

Pelletizer Gheata Carbonica A55P

Pelletizer Gheață Carbonică A55P de la Asco Gheață

Introducere Pelletizer Gheață Carbonică A55P de la Asco

Pelletizer-ul A55P-D3 de la Asco Gheață reprezintă o revoluție în producția de gheață carbonică, oferind o capacitate impresionantă de 55 kg/oră. Acest utilaj combină tehnologie avansată cu un design compact, făcându-l ideal pentru producția proprie de gheață carbonică.

Caracteristici Tehnice Principale ale Pelletizer A55P-D3

Acest model se remarcă prin capacitatea sa de producție și controlul automat al parametrilor, cum ar fi presiunea și temperatura uleiului, garantând o funcționare eficientă și constantă.

Beneficiile Producției Proprii de Gheață Carbonică

Producția proprie de gheață carbonică prin Pelletizer A55P-D3 aduce multiple avantaje, cum ar fi reducerea pierderilor prin sublimare și obținerea de rezultate excelente în curățarea cu gheață carbonică, datorită prospetimii acesteia.

Avantajele Designului Compact al Pelletizer A55P-D3

Designul compact al acestui utilaj facilitează o utilizare eficientă a spațiului și asigură o instalare ușoară, făcându-l ideal pentru diferite medii de producție.

Rentabilitatea Investiției în Pelletizer A55P-D3

Investiția în Pelletizer A55P-D3 se dovedește a fi rentabilă, datorită costurilor reduse și economiilor generate de producția proprie de gheață carbonică, folosind tehnologie de ultimă oră.

Specificațiile Tehnice ale Pelletizer A55P-D3

Utilajul se remarcă prin specificații tehnice impresionante, precum o capacitate de producție de 55 kg/oră la o presiune de 17,5 bar și un consum redus de curent.

Procesul de Producție a Gheții Carbonice

Pelletizer A55P-D3 funcționează printr-un sistem eficient care injectează zapada carbonică într-o cameră de presare, producând gheață carbonică de înaltă densitate în mai puțin de un minut.

Opțiuni și Accesorii Disponibile pentru Pelletizer A55P

Acest model vine echipat standard cu o matrită pentru pellets de 3 mm, dar oferă și opțiuni pentru producerea de pellets de diferite dimensiuni, precum și un set de accesorii și piese de schimb.

Aplicații Practice ale Gheții Carbonice

Gheața carbonică produsă de Pelletizer A55P-D3 are multiple aplicații, de la curățare și răcire, până la utilizări în industrii diverse, demonstrând versatilitatea și eficiența acestui utilaj.

Concluzie și Perspective

Pelletizer-ul A55P-D3 de la Asco Gheață reprezintă o soluție optimă pentru producția proprie de gheață carbonică, oferind eficiență, rentabilitate și tehnologie avansată. Perspectivele viitoare pentru producția de gheață carbonică sunt promițătoare, datorită acestui tip de utilaj inovator.