GHEAȚĂ CARBONICĂ

Gheață Carbonică. Curățenia zonei de producție este o adevărată provocare pentru companiile care activează în industrie. Matrițe, părți sau mașini ce au fost curățate prin metode clasice conțin adesea reziduuri ce necesită o a doua curățare, făcând acest proces greoi, îndelungat și toxic.

Pentru a elimina timpi morți, impactul asupra mediului și pentru a fluidiza procesele implicate în businessul tău, ASCO Gheață comercializează o tehnologie cu reușită 100%, disponibilă cu ajutorul aparatelor de curățat ASCOJET pe bază de gheață carbonică. Aparatul de curățat cu gheață carbonică folosește aer pentru a propulsa peleți din gheață carbonică la viteză mare și temperaturi scăzute de -79°C. Murdăria îngheață și crapă. Aceasta este o metodă eficientă pentru îndepărtarea delicată a oricărui tip de murdărie.

Aparate Gheață Carbonică

ASCO Gheață distribuie utilaje de curățare special adaptate pentru industria maselor plastice, industria de anvelope, turnătorii și tipografii, industria construcțiilor de mașini sau firme cu profil de curățare cu gheață carbonică. Utilajele au dimensiuni variabile, cu care se pot curăța matrițe sau piese mici până la utilaje profesionale cu capacitate industrială, cu posibilitatea de a adăuga supliment abraziv la nevoie. Manevrabilitatea e ușoară, precisă, impact puternic și eficiență maximă.

Dacă dorești și utilaj de producere gheață carbonică, ASCO Gheață îți asigură utilaje mecanice moderne care produc gheață carbonică, dotate cu un touch panel de unde puteți acționa comenzile necesare. Cu utilajele noastre puteți produce gheață în cantitate mică, pentru uz individual, dar și sute de kilograme pe oră, pentru uz industrial.

Utilajele ASCOJET și Pelletizer de curățare și producere gheață carbonică sunt revoluționare prin eficiență și permit reluarea producției într-un timp foarte scurt, ceea ce crește productivitatea firmei dumneavoastră. După curățare, peleții de gheață carbonică se transformă complet în dioxid de carbon iar rezultatul nu este altul decât curățenie impecabilă. Alegerile inteligente se fac în cunoștință de cauză, acum tu știi ce îți putem oferi, te așteptăm la noi pentru a alege ce ți se potrivește mai bine.