Gheața Carbonică Evenimente

Gheața Carbonică Evenimente. Imaginează-te la concertul preferat. Răsună câteva acorduri cunoscute , fanii se agită și atmosfera e tot mai tensionată în așteptarea apariției artistului. Dintr-o dată, scena se umple de un nor alb misterios și din senin apare starul. Lumini, instrumente, frenezie și mult fum. Încet norul se evaporă și începe concertul.

O adevărată experiență senzorială posibilă doar cu ajutorul științei. Doi atomi de oxigen legați de un atom de carbon, care prin sublimare trece din starea solidă în cea gazoasă producând impresionante valuri de fum. CO2 sau gheața carbonică este și eroul nostru deoarece ASCO Gheață este principala companie de pe piață care produce și distribuie aparate de produs gheață carbonică și aparate de curățat care utilizează ca agent de sablare gheața carbonică.

Gheața Carbonică Evenimente – Aparate de produs Gheața Carbonică

Vă prezentăm aparatele Pelletizer, utilaje mecanice care produc gheața carbonică. Sunt compacte, au un design modern și sunt dotate cu  un touch panel de unde puteți cu ușurință acționa comenzile necesare.  Rezultatele excelente obținute de aceste aparate se datorează prospețimii gheții, pe care o produceți la nevoie. Cu utilajele noastre puteți produce gheață în cantitate mică, pentru uz individual, dar și sute de kilograme pe oră, pentru uz industrial. Fabricarea gheții se face cu un cilindru foarte puternic și se pot realiza dimensiuni diferite, de la 3mm până la 19 mm. Pelletizer este revoluționar prin eficiență, design și simplitatea comenzilor de reglare a dimensiunilor gheții carbonice.

Dacă nu îți poți imagina la ce ai putea folosi tu un aparat Pelletizer, mai gândește-te o dată. Nu cumva se apropie ziua cuiva drag din familie, care ar merita o sărbătoare memorabilă cu băuturi exotice ce fumegă sau ar face un show grozav de karaoke dacă râuri de fum ar curge  printre invitați? Sau poate anul acesta te-ai hotărât să spui ,,da,, și nunta ta are nevoie de un element picant care să-ți impresioneze prietenii. Gheața carbonică a devenit, din ecuații chimice, o adevărată vrajă celtică care face viața mai frumoasă. Baluri, petreceri, recepții fastuoase, onomastice sau aniversări, toate vor fi ca povestirile Sheherazadei din 1001 de nopți. Astăzi, gheața carbonică este disponibilă la vânzare iar echipa noastră va fi alături de tine și te va ghida în alegerea modelului potrivit.